Sobre la Cerca de llibres de Google
Informació general
Pensaments i opinions
Ajuda general

Programa de socis
Per a editors i autors
Participeu-hi ara
Ajuda per a socis

Projecte Biblioteca
Informació general
Biblioteques associades
Ajuda per a bibliotecaris

Històries d’èxit de socis

Crossway Books ha augmentat considerablement l'abast d'exposició del seu catàleg utilitzant la Cerca de llibres de Google
Crossway

Amb seu a Wheaton, Illinois, Crossway Books és la secció de llibres de Good News Publishers, una organització religiosa cristiana sense ànim de lucre. Good News publica fullets de Gospel i la versió en anglès estàndard de la Bíblia, mentre que el catàleg de Crossway conté uns 400 títols actius de ficció, no ficció, llibres-regal i llibres infantils. Crossway produeix uns 60 llibres nous cada any. A Good News/Crossway treballen 50 persones.


"La Cerca de llibres de Google ens permet situar el nostre màrqueting en un nivell superior. Per descomptat, hem previst utilitzar el programa per a tants títols com sigui possible."

Stephen Smith
Administrador web de Crossway

Repte

El màrqueting en línia de Crossway consistia anteriorment en la publicitat per paraules clau mitjançant Google AdWords®. D'aquesta manera arribava un trànsit qualificat al seu lloc web, però amb el llançament de la Cerca de llibres de Google a l'octubre de 2004, el director d'operacions de Crossway es va adonar del valor que tenia poder permetre als clients una cerca de tot el contingut de les seves publicacions. La Cerca de llibres de Google oferia una altra manera d'ampliar la visibilitat dels seus títols i conduir igualment trànsit addicional al lloc web. "Vam pensar que la Cerca de llibres de Google ens podia ajudar a exposar la nostra informació perquè la gent la pogués descobrir", diu l'administrador web de Crossway, Stephen Smith.

Solució

"El nostre objectiu era connectar instantàniament els nostres lectors i els lectors potencials amb el contingut dels nostres llibres, començant pel nivell de les paraules", comenta el Vicepresident de màrqueting de Crossway, Randy Jahns. "Creiem fermament que si deixem que la gent fullegi els nostres llibres, les vendes milloraran per totes les vies", afegeix. "La Cerca de llibres de Google els posa a disposició de persones que potser d'una altra manera no els trobarien: a cases, biblioteques i empreses d'arreu del món".

Actualment, més de 350 llibres del catàleg de Crossway, que en conté més de 400, s'exposen a la Cerca de llibres de Google. Al lloc de Crossway, cada títol conté un enllaç al llibre concret a la Cerca de llibres de Google. "Qualsevol persona pot fullejar o cercar dins del llibre a l'instant, per veure si hi està interessada", comenta Smith, i afegeix, "a més, també mostrem una publicitat especial, que permet que qualsevol persona vegi quins llibres es troben a la Cerca de llibres de Google".

Alguns autors de Crossway han sol·licitat explícitament que l'editor fes que els llibres fossin disponibles a través de la Cerca de llibres de Google. "Aquest fet proporciona als llibres una exposició incomparable", diu Smith. I el que és millor, "el nostre fons editorial ha adquirit un valor addicional. Tenim una quantitat impressionant de contingut que, fins ara, no era accessible en línia. Podem augmentar el rendiment d'inversions que vam fer fa temps".

A més, va ser "molt fàcil" començar: "Només vam haver de recollir números ISBN i títols, i enviar-los". Smith afegeix que "fins i tot hem rebut missatges electrònics de clients, que ens agraeixen que poséssim el text complet dels llibres a la seva disposició. Això demostra que la demanda existeix, i que la gent valora l'opció de poder fullejar un llibre abans de decidir si el compren".

Igual que amb el rendiment de les inversions, Smith diu: "La nostra moneda principal a la Cerca de llibres de Google no és el dòlar, és l'exposició". Afegeix que "Google AdWords envia trànsit cap a la nostra pàgina, i la Cerca de llibres de Google realment està fent conèixer els nostres llibres". En un sentit més ampli, Smith declara que "la Cerca de llibres de Google ens permet situar el nostre màrqueting en un nivell superior. Per descomptat, hem previst utilitzar el programa per a tants títols com sigui possible".

Quant a la Cerca de llibres de Google

La Cerca de llibres de Google permet als editors de promoure els seus llibres a Google. Google escaneja tot el text dels títols dels editors participants per tal que els usuaris de Google puguin veure llibres que coincideixin amb els temes que cerquen. Quan els usuaris fan clic a un resultat de cerca de llibres, accedeixen a una pàgina web de Google que mostra una imatge escanejada de la pàgina pertinent del llibre. Cada pàgina també conté diferents enllaços "Compra aquest llibre", que permeten als usuaris comprar el llibre en una botiga en línia. En aquestes pàgines, els usuaris també hi poden veure anuncis contextuals de Google AdWords. Els editors rebran una part dels ingressos generats pels anuncis que apareixen al seus llibres.

©2011 Google - Pàgina inicial - Quant a Google - Política de privadesa